Rodrygo: Det är lite tufft för mig att spela som nummer 9, men tränaren tror på mig

Rodrygo, en anfallare i Real Madrid tröja, intervjuades om sin position och gav en positiv indikation. Rodrygo sa: ”Det är lite tufft för mig att spela som nummer 9, men tränaren tror på mig och jag tror på tränaren och jag kommer att fortsätta spela”.

På frågan om det var mycket svårt att lida av en måltorka tidigare svarade Rodrygo: Ja, för jag försökte allt jag kunde, men saker gick bara inte som planerat. Jag har fått tillbaka min bästa form nu, saker har gått bra i de senaste matcherna och jag tror att jag är tillbaka i form. Det finns inget sätt jag kan skylla på något. Jag tror att det är mitt eget problem. Jag tror att det är tufft för mig att spela på en ny position. Men jag vänjer mig, och nu när tränaren har gett mig friheten att spela på kanten, spelar jag lite mer fritt i de här matcherna. Det är lite svårt för mig att spela som nummer 9, men om tränaren tror att jag kan göra det, då tror jag på honom och jag kommer att fortsätta att spela på det sättet.

Rodrygo har också tidigare sagt att han inte gillar att spela på 9, men det verkar som att nu när han har kompromissat och spelar en viktig roll i laget, är han villig att fortsätta att spela på 9 för lagets skull.

På en fråga om hans relation med Jude Bellingham svarade Rodrygo Den är mycket bra, han är en fenomenal spelare. Alla har sett det. Han talar inte spanska särskilt bra just nu och jag talar bara lite engelska, så det är fortfarande lite svårt för oss två att prata, men vi har en mycket bra relation. Han är en väldigt trevlig kille och vi går ut och äter tillsammans.

Jag hoppas att den unga stjärnan kommer att kunna göra fler fantastiska framträdanden för fansen framöver.

Leave a Reply