Gary Neville: Mellan Lionel Messi och Cristiano Ronaldo, skulle jag välja Cristiano Ronaldo

Tidigare fotbollsspelaren och tränaren, nu sportkommentatorn Gary Neville talade om Lionel Messi och Cristiano Ronaldo och sa att om han var tvungen att välja mellan de två, skulle han alltid välja den senare.

När Gary Neville fick frågan om att kritisera Cristiano Ronaldo skulle påverka deras relation, sa Gary Neville, ”Jag har inte mycket kontakt med Cristiano Ronaldo just nu, jag skulle säga hej till honom om jag såg honom, och han skulle förmodligen inte säga hej till mig, och han skulle förmodligen bli besviken över mina kommentarer. Men jag tror att när du kommer till Cristiano Ronaldos höjder är kraven och standarderna på dig också höga, han är en av de största spelarna i världen, jag uppskattar vad han har åstadkommit inom fotboll och jag älskar att vara lagkamrat med honom. Men jag är också övertygad om att vissa saker bör sägas, och jag vet mycket väl att det är okej att säga dessa saker, och Cristiano Ronaldo kommer inte heller att tycka att det är okej. Fotboll är en passionerad sport och han har haft en perfekt karriär, han förtjänar allt eftersom han tränar hårt och ger sitt livs tid till det. När han spelade för Manchester United ville jag höra från honom men gjorde det inte, han talade bara när han var borta och sa inte ett ord när han var i klubben, alla dessa saker verkade besvikna för mig eftersom jag visste vad han kunde vara, en ledare med en röst, en ledare som kunde skrika ut det och leda laget genom svåra tider. Jag fick senare veta att han försökte uppmuntra sina lagkamrater ibland, men misslyckades.

När Gary Neville fick frågan vem han skulle välja mellan Lionel Messi och Cristiano Ronaldo, sa han: ”Jag har alltid valt Cristiano Ronaldo, jag vet att många människor väljer Lionel Messi, och det är inget fel med honom, jag säger inte att jag har rätt, men jag väljer Cristiano Ronaldo. Jag vet att Lionel Messi också är mycket framgångsrik, men Cristiano Ronaldo i en Ronaldo Barn Fotbollströja är speciell för mig.

Leave a Reply